O nama / About Us

Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Poliklinika “Beograd 011” je privatna zdravstvena ustanova osnovana 20014. godine. Punih 5 godina uspešno se bavimo zbrinjavanjem svih pacijenata kojima je neophodna stručna medicinska pomoć. Pružamo usluge lekara svih specijalnosti koji preglede i dijagnostiku obavljaju vrhunskim uređajima najnovije generacije, i u veoma prijatnom ambijentu. Naši lekari i kompletno medicinsko osoblje na raspolaganju su 24 časa, svakog dana u godini. Potražite nas na granici opština Novi Beograd i Zemun, u neposrednoj blizini hotela Jugoslavija i starog Merkatora.

Kontakt

Za sva pitanja i informacije možete nas kontaktirati putem mejla poliklinikabeograd.com ili pozivom na broj 011/301-80-81

poliklinikabeograd@gmail.com
Džona Kenedija 10f, Beograd, Srbija
+381 63 216 456 besplatne konsultacije sa hirurgom!