Politika privatnosti (Privacy Policy)

Korišćenjem ovog sajta prihvatate i politiku privatnosti

Sajt SIMPTOMIBOLESTI.NET poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podaci koje ostavite na sajtu neće nikada biti podeljeni sa trećim licima. Na sajtu ne sakupljamo podatke na osnovu kojih korisnik ili posetilac može da se identifikuje.

Kolačići (cookies)

Posete se prate preko kolačića u internet pregledaču koji su anonimne prirode (Google analitika). Služe za prikupljanje statističkih podataka o posetama, kao što su država, grad, brauzer i drugi neindetifikujući podaci.

Reklame

Na sajtu se mogu prikazati reklame. Sajt internetzanatlija.com nije odgovoran za sadržinu reklama.

Korišćenje podataka

Podaci koje ostavite na sajtu koristiće se isključivo u statističke svrhe praćenja posećenosti, kao i u svrhe poboljšanja usluga koje nudimo.

DART kolačići

Na sajtu možemo da koristimo DART kolačiće koji služe za prikazivanje reklama u zavisnosti od vaše istorije pregledanih stranica i deo su Google DoubleClick usluga. DART kolačići su poznati kao nepersonalizovani kolačići koji ne mogu da vide vaše lične podatke kao što je broj telefona, kreditne kartice i slično.

Politika komentara

Zabranjeno je vređanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima. Isto tako je zabranjeno promovisati tuđe usluge i kompanije. Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani.

Odricanje odgovornosti

Ne garantujemo da će saveti koje predlažemo na sajtu SIMPTOMIBOLESTI.NET biti od koristi u vašem slučaju. Uspeh zavisi od pravilne dijagnoze, stanja organizma i mnogih drugih faktora, pa je stoga najbolje da se pre primene obratite lekaru ili farmaceutu.