Uslovi korišćenja (Terms of Service)

Molimo vas da pročitate uslove korišćenja pre korišćenja SIMPTOMIBOLESTI.NET (Sajt).

Ovi Uslovi korišćenja regulišu vaše korišćenje ovog sajta. Koristeći ovaj sajt, vi prihvatate ove Uslove korišćenja u celosti. Ako se ne slažete sa ovim uslovima ili bilo kog dela ovih termina i uslova, ne smete da koristite ovaj sajt.

Korišćenjem ili pristupanjem sajt na bilo koji način, gledanje ili pretražujete sajt, ili dodavanje svoj sadržaj na sajtu, pristajete da budete obavezani ovim uslovima korišćenja.

Linkovi ka drugim sajtovima

Naš sajt ne sadrži niz linkova ka drugim sajtovima i online resurse koji nisu u vlasništvu ili pod kontrolom sajta SIMPTOMIBOLESTI.NET.

Mi nemamo kontrolu nad, i stoga ne može da preuzme odgovornost za, sadržaj ili opšte prakse bilo koje od ovih sajtova trećih strana i / ili usluga. Dakle, mi smo čvrsto savetovati vas da pročitate ceo uslove i privatnosti na svim sajtovima koji posećujete kao rezultat sledeći link koji je postavljen na našem sajtu.

Intelektualna svojina

Ovaj sajt je obezbeđen samo za vašu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Sav sadržaj na sajtu, uključujući ali ne ograničavajući se na bilo koji tekst, grafike, slike, logo, ikonice, kompilacija podataka, softverom, audio i video (kolektivno, “Materijali”), je vlasništvo SAJTA simptomibolesti.net, a vi ne smete distribuirati, razmenjivati, menjati, reprodukovati, obavlja, prodavati ili prenositi materijale za bilo kakve lične, poslovne, komercijalne ili javne svrhe. Materijali su zaštićene važećim zakonima, uključujući SAD i međunarodnim zakonima o autorskim pravima i žigovima, i svako neovlašćeno korišćenje bilo kog materijala mogu da krše autorska prava, zaštitni znak, i drugim važećim zakonima. Vi ne možete uokviriti ili koriste okvirne tehnike da priloži bilo koji deo sajta ili bilo materijala bez izričitog pisanog odobrenja.

Odricanje od garancija

Na informacije, materijali i usluge koje se pružaju na ili preko web sajta se isporučuju se bez ikakvih garancija bilo koje vrste, izričite ili prećutne, uključujući, ali ne ograničavajući se na garancije skladu sa važećim zakonima, mogućnost prodaje, pogodnosti za određenu svrhu, ili ne-kršenje prava trećih lica, uključujući prava intelektualne svojine.

Ograničenje odgovornosti

Ni u kom slučaju sajt simptomibolesti.net neće biti odgovoran za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posledične, kaznene ili posebne ŠTETU (uključujući, bez ograničenja, one su rezultat izgubljene dobiti, izgubljenih podataka ili prekida poslovanja) koje proističu iz korišćenja, nemogućnosti da upotreba, ili greške ili propuste u sadržaju ili funkcijama stranice.

Važeći zakoni

Ako se odlučite da pristupite ovoj lokaciji, možete to uraditi na sopstvenu inicijativu i odgovorni su za poštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi Uslovi korišćenja će biti sačinjen u skladu sa zakonima, bez uticaja na bilo principima sukoba zakona.

Saznajte više Politika privatnosti (Privacy Policy)